Άγιοι Ανάργυροι: Πλήθος κόσμου έξω από Αστυνομικό Τμήμα όπου δολοφονήθηκε η άτυχη Κυριακή! Υπήρχε περιπολικό και δεν το διέθεσαν για την 28χρονη που εκλιπαρούσε για προστασία!

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο αστυνομικός που έκανε σκοπιά στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος είχε προφυλακιστεί για την μεγάλη υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια από το ΑΤ Ασπροπύργου.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός που είχε σκοπιά το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (1/4) για να ζητήσει βοήθεια είχε κατηγορηθεί για την εμπλοκή του στο κύκλωμα των πλαστών διαβατηρίων τον Νοέμβριο του 2021. Προφυλακίστηκε για 12 μήνες και στη συνέχεια βγήκε και υπηρετεί κανονικά στην Αστυνομία.

Και αυτό γιατί προβλέπεται στον κανονισμό της ΕΛΑΣ: Επιστρέφουν στην υπηρεσία μέχρι να τελεσίδικη απόφαση της υπόθεσης…

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι το ΑΤ Αγίων Αναργύρων είχε περιπολικό, αλλά, όπως μετέδωσε το Mega, αποφάσισαν να μη το διαθέσουν στη 28χρονη.

Άγιοι Ανάργυροι: Πλήθος κόσμου στο σημείο που δολοφονήθηκε η Κυριακή

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στο σημείο που δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της. Λίγο νωρίτερα είχε καταφύγει στο Τμήμα για να καταγγείλει στις Αρχές πως κινδύνευε η ζωή της, όμως ο 39χρονος δολοφόνος τη μαχαίρωσε στην πλάτη με μαχαίρι όσο εκείνη φώναζε ότι τη σκοτώνει.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε κρατούσε πανό με το σύνθημα «Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στη βία και τη γυναικεία ανισοτιμία», ενώ πολλοί φορούσαν άσπρες μάσκες και κρατούσαν λουλούδια τα οποία άφησαν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε.

Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Πλήθος κόσμου έξω από Αστυνομικό Τμήμα όπου δολοφονήθηκε η άτυχη Κυριακή! Υπήρχε περιπολικό και δεν το διέθεσαν για την 28χρονη που εκλιπαρούσε για προστασία! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/04/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.