Άγριο έγκλημα στην Αλβανία: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, έφεραν σημάδια από χτυπήματα

europost-official-ειδήσεις-eidhseis

Άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στη Βόρεια Ήπειρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Δρόπολη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να εντοπίζεται νεκρό απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρχές της Αλβανίας.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης νεκροί βρέθηκαν στο σπίτι τους στο χωριό Μπόντρις ο 84χρονος Κώστας Ιλία και η 88χρονη σύζυγός του Κλεονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 88χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι και ο 84χρονος στην αυλή.

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αλβανικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Αυτό που προβληματίζει τις αλβανικές αρχές είναι το γεγονός ότι ούτε το σπίτι των ηλικιωμένων δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ούτε ο χώρος ήταν αναστατωμένος, στοιχεία που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα που διαπράχθηκε από γνωστό ή συγγενή του ζευγαριού.

Το άρθρο Άγριο έγκλημα στην Αλβανία: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, έφεραν σημάδια από χτυπήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το euro news.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/05/2024 ώρα 3:06 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.