“Άδωνη κάθαρμα! 13 να είναι οι ώρες σου”, έγραψαν με κόκκινη μπογιά έξω από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης- Αιτία, το εργασιακό νομοσχέδιο που κατέθεσε προς ψήφιση ο Υπουργός.

Υβριστικά συνθήματα κατά του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφαλισης Αδωνη Γεωργιάδη έγραψαν άγνωστοι με κόκκινη μπογιά στην είσοδο της πολυκατοικίαςο- που στεγάζεται το πολιτικό του γραφείο.

Αιτία,το εργασιακό νομοσχέδιο για τις 13 ώρες εργασίας,που κατατέθηκε από τον ίδιο προς ψηφιση στην Βουλή.Το νομοσχέδιο αυτό δέχεται πυκνά πυρά,εντός και εκτός Βουλής, γιατί τα συνδικάτα θεωρούν ότι καταστρατηγεί θεμελιώδη εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι άγνωστοι έγραψαν με σπρευ:
“Άδωνη κάθαρμα!13 ναναι οι ώρες σου!”

Ο κ.Γεωργιαδης σχολίασε το γεγονός με ανάρτησή στους λογαριασμούς του στα social media,ως εξής:

Το άρθρο “Άδωνη κάθαρμα! 13 να είναι οι ώρες σου”, έγραψαν με κόκκινη μπογιά έξω από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης- Αιτία, το εργασιακό νομοσχέδιο που κατέθεσε προς ψήφιση ο Υπουργός. εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/09/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.