Άννα Βίσση: Η ανάρτηση και οι ευχές για τα γενέθλια του Νίκου Καρβέλα με μια σπάνια, ασπρόμαυρη, φωτογραφία από τα παλιά

Τα 72 έκλεισε ο Νίκος Καρβέλας στις 8 Σεπτεμβρίου και η Άννα Βίσση δεν παρέλειψε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στα social media.

Η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μια κοινοποίηση από επίσημη σελίδα θαυμαστών της, την οποία και ακολουθεί και μετρά περί τους 30.000 ακολούθους.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες τους, μια παλιά ασπρόμαυρη και μια από τα τελευταία χρόνια. στη λεζάντα γράφει: «Ό,τι και να ‘γινε έμεινε εδώ. Είτε ήταν λάθος είτε σωστό.. Χρόνια πολλά Νίκο Καρβέλα».

Αφού αναδημοσίευσε την ανάρτηση, η Άννα Βίσση σχολίασε μέσω story: «8/9 μια ωραία ημερομηνία».

Δείτε τις αναρτήσεις

Το άρθρο Άννα Βίσση: Η ανάρτηση και οι ευχές για τα γενέθλια του Νίκου Καρβέλα με μια σπάνια, ασπρόμαυρη, φωτογραφία από τα παλιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/09/2023 ώρα 9:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.