Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός γύρισε πίσω πολλά χρόνια, όταν σαν παιδί ακόμα προσπάθησε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, ενώ δήλωσε πως θα συνεργαζόταν σήμερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν θυμάμαι ως κάτι πολύ καλό τη συμμετοχή στην Eurovision το 1983.

Είχε γίνει και κάτι στο τέλος που, ενώ είχα βγει πρώτη, στην ψηφοφορία με έβγαλαν με τα λουλούδια, με έκρυψαν αμέσως και είπαν ότι «ναι, θα έχουμε μια καθυστέρηση».

Έγινε ένα μπάχαλο! Δεν είναι κάτι που το θυμάμαι ευχάριστα. Να, και τώρα με έπιασε ταχυπαλμία».

«Με πλήγωσε το γεγονός ότι για τις πλατούλες μου ήταν πάρα πολύ βαρύς των μεγάλων ο ανταγωνισμός και των μεγάλων η νίκη.

Οπότε στη στεναχώρια μετά του μπαμπά μου, της μαμάς μου και του περιβάλλοντος μου ήταν αυτό το αφόρητο.

Σαν να έφταιγα δηλαδή εγώ ενώ δεν ήταν κάτι που εγώ δεν το έφερα σε πέρας. Ίσα ίσα».

«Θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη»

«Νομίζω ότι ο στόχος του metoo ήταν να ενισχυθεί, και από τις γυναίκες και από τους άνδρες, η προσωπικότητα. Ότι δηλαδή μέχρι εδώ, να μπει ένα όριο.

Εγώ θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Γιώργο Κιμούλη γιατί νομίζω ότι κάτι καταλάβαμε και οι μεν και οι δε οπότε η συνεργασία θα είναι κάτω από άλλες συνθήκες.

Θα πρέπει να είναι κάτω από άλλες συνθήκες και να υπάρχει αλληλοσεβασμός» πρόσθεσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Το άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το PressRoom Europost.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.