Άφαντος ο γιος του «παλαιοχριστιανού» στην Κορινθία: «Δεν θα γίνει ρεζίλι ένα ολόκληρο σόι», λέει ο πατέρας

Σύμφωνα με τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, πατέρα της οικογένειας που είναι γνωστή ως παλαιοχριστιανοί της Κορινθίας, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 σχετικά με την εξαφάνιση του 15χρονου γιου του.

Σύμφωνα με τον πατέρα, υπήρχε νευρικότητα όταν η κοινωνική λειτουργός και το παιδί είχαν επαφή. Ενώ η σύναντη παρουσία κοινωνικής λειτουργού θα γίνονταν παρουσία του, το παιδί εξαφανίστηκε. Ο πατέρας αναφέρει ότι ο νεαρός έζησε μια σειρά από τραυματικά γεγονότα, μεταξύ άλλων τη σύλληψη της κοινωνικής λειτουργού, που τον έκαναν να νιώσει ότι βρίσκεται σε ένα “θέατρο του παραλόγου”.

Αναφέρει ότι ο υιός του έζησε έναν παραλογισμό και δεν μπορεί να επικαλεστεί απλώς το νόμιμο. Ο δικηγόρος του πατέρα επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η αναζήτηση για το ανήλικο παιδί, το οποίο κινδυνεύει στους δρόμους της Αθήνας. Ο πατέρας εκφράζει την αντίθεσή του στη δημοσιότητα των προσωπικών δεδομένων του παιδιού και τονίζει ότι δεν θέλει να γίνει ρεζίλι ολόκληρο το σόι.

Το άρθρο Άφαντος ο γιος του «παλαιοχριστιανού» στην Κορινθία: «Δεν θα γίνει ρεζίλι ένα ολόκληρο σόι», λέει ο πατέρας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.