Έκρηξη οργής από τον Χάρη Δούκα: «Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι»

Ανακοίνωση για fake video με στόχο τον Χάρη Δούκα εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμος Αθηναίων. Όπως επισημαίνεται, μονταζιέρα σε βιντεοληπτικό υλικό από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιχειρεί να σπιλώσει τον δήμαρχο εμφανίζοντάς τον να κάνει λόγο για «γκλοπ μπάτσου», που προκάλεσε θύελλα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε. Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;»

Το άρθρο Έκρηξη οργής από τον Χάρη Δούκα: «Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.