Έκτακτη Είδηση: Έκρηξη κοντά στο υπουργείο Εργασίας – Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει την Σταδίου – Προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα από άγνωστο στην Εφημερίδα των Συντακτών

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:30 κοντά στο υπουργείο Εργασίας. Από την έκρηξη έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Νωρίτερα, περίπου στις 12:40, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην Εφημερίδα των Συντακτών και είχε αναφέρει πως έχει κρεμάσει μια τσάντα εξω απο υπουργείο Εργασίας, προειδοποιώντας πως θα σκάσει σε 40 λεπτά.

Στη συνέχεια κάλεσε εκ νέου και ανέφερε ότι ο μηχανισμός έχει τοποθετηθεί έξω από τράπεζα που βρίσκεται κοντά στο υπουργείο επί της Κοραή. Σύμφωνα με την αστυνομία ο μηχανισμός εξερράγη στη 01:29 σε αυτό το σημείο.

Οι πυροτεχνουργοί πλησιάζουν πολύ προσεκτικά το σημείο καθώς υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη βόμβα.

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως λόγω ύποπτου αντικειμένου έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πεσμαζόγλου.

Το άρθρο Έκτακτη Είδηση: Έκρηξη κοντά στο υπουργείο Εργασίας – Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει την Σταδίου – Προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα από άγνωστο στην Εφημερίδα των Συντακτών εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/02/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.