ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Κτυπήθηκαν Αμερικανικές βάσεις σε Βορειοδυτική Συρία και Ιράκ!

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Γάζα, λόγω της επίθεσης του Ισραήλ, δύο αμερικανικές βάσεις στη βορειοδυτική Συρία δέχθηκαν κτυπήματα το βράδυ της Παρασκευής (27/10).

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν την τελευταία ώρα εκρήξεις σε επιχειρησιακή βάση των ΗΠΑ στη βορειοανατολική Συρία, κοντά στην πόλη Al-Malikiyah.

Λίγη ώρα αργότερα αναφέρθηκαν μεγάλες εκρήξεις και στις πετρελαιοπηγές Al-Omar στη βορειοδυτική Συρία, όπου στεγάζεται επιχειρησιακή βάση των ΗΠΑ.

Νωρίτερα η Ισλαμική Αντίσταση κτύπησε αμερικανική βάση στο Ιράκ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η οργάνωση στόχευσαν την αμερικανική κατοχική βάση “Ain al-Assad” στο δυτικό Ιράκ με ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος και έπληξαν άμεσα τον στόχο του.

Το άρθρο ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Κτυπήθηκαν Αμερικανικές βάσεις σε Βορειοδυτική Συρία και Ιράκ! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 28/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.