Έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»

Έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»

Την έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» ώστε να ενημερωθούν για όλες τις ενέργειες που έγιναν σχετικά με το καιρικό φαινόμενο Daniel καθώς και τα μέτρα που θα ακολουθήσουν επουλώνοντας τις πληγές που δημιουργήθηκαν.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Αξιότιμη κυρία πρόεδρε

Την προηγούμενη εβδομάδα η Περιφέρεια Θεσσαλίας χτυπήθηκε ανελέητα από την πρωτοφανή κακοκαιρία Daniel.

Από εκείνη την ημέρα και έπειτα ξεκίνησε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια βοήθειας τόσο με τους απεγκλωβισμούς και τις διασώσεις όσο και με μέτρα που ελήφθησαν για τη βοήθεια στους πληγέντες πολλαπλώς…

Τιμώντας το θεσμικό μας ρόλο ως περιφερειακοί σύμβουλοι και δεδομένων των έκτακτων συνθηκών ζητούμε άμεσα τη σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας με σκοπό επίσημα να ενημερωθούμε από τους αρμοδίους (πολιτικοί και διοικητικοί προϊστάμενοι) για όσα μέτρα πάρθηκαν και για όσα σκοπεύει η περιφερειακή αρχή να λάβει για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς κρίσης..

Θεσσαλία, 14/9/2023

Με τιμή

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»
Αράπκουλε Δέσποινα
Καντερές Κώστας
Τσακνάκης Πέτρος
Χάϊδος Γιάννης

 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/09/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.