Έξαλλος ο Ηλίας Μαμαλάκης με κορυφαίο παρουσιαστή: «Έχεις πάρει όλες τις εκπομπές, άσε κανέναν άλλο να δουλέψει»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Breakfast@Star, με αφορμή το νέο του βιβλίο, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Όπως υπογράμμισε ο σεφ «θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει, χρειάζομαι χρόνους και ένα κόνσεπτ καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει κι εγώ».

 

Ο εκνευρισμός του Ηλία Μαμαλάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσον αφορά τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ηλίας Μαμαλάκης επεσήμανε «δεν ξέρω αν θα αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αφήνει άλλον άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει μαζέψει 2-3 εκπομπές μαζί. Άσε και κανέναν άλλο».

 

Σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι και την εμφάνισή της στη Eurovision, σημείωσε «στηρίζω τη Μαρίνα Σάττι, τη θαυμάζω και την εκτιμώ. Της έβγαλαν πολλή κακία, μίσος και ζήλεια. Για τον Θανάση και τον Ζερόμ συμφωνώ με την κριτική, δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Δεν τους είχε προετοιμάσει σωστά η ΕΡΤ. Δεν ήταν για αυτή τη δουλειά».

 

Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Βέφα Αλεξιάδου: “Την εγκατέλεıψαν óλоι, είναι απαράδεκτοι”»
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πραγματοποίησε μια εκτενή συνέντευξη στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «I love Σου Κου», και την Δέσποινα Παναγιωτίδου, το περασμένο Σάββατο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο εκλεπτυσμένος σεφ αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, όσο και στην συνεργάτιδά του, τη Βέφα Αλεξιάδου.

 

Η δύσκολη περίοδος για τον Ηλία Μαμαλάκη

Αναφορικά, ο Ηλίας Μαμαλάκης επεσήμανε με έμφαση το γεγονός ότι: «πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο επιτυχία θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα».

«Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία. Επέζησε και μάλιστα με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο».

Το άρθρο Έξαλλος ο Ηλίας Μαμαλάκης με κορυφαίο παρουσιαστή: «Έχεις πάρει όλες τις εκπομπές, άσε κανέναν άλλο να δουλέψει» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/05/2024 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.