Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη: «Ζητώ να βγω στην εκπομπή του»

Εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη απέστειλε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, καλώντας τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα να τον… καλέσει στην εκπομπή του.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο OPEN, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κινήθηκα νομικά εναντίον του Αντώνη Κανάκη, του έστειλα εξώδικο. Αυτός με έβγαζε και με συνέδεε με τους Γερμανούς, έβαζε τανκς. Αύριο οπωσδήποτε θα επιδοθεί το εξώδικο. Δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε κάποιον και να του στερείς το δικαίωμα να απαντήσει».

«Ζητώ, σύμφωνα και με το Σύνταγμα, να βγω στην εκπομπή του και να απαντήσω. Αν δεν το κάνει, θα του κάνω αγωγή. Είμαι αποφασισμένος να το πάω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί κανείς να με συκοφαντεί ότι είμαι φασίστας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη: «Ζητώ να βγω στην εκπομπή του» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/03/2024 ώρα 9:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.