Έσταξε «φαρμάκι» ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Λευτέρη Πανταζή και Άντζελα Δημητρίου: «Δεν έχουν καν φωνή…»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου ανέλυσε διάφορα πρόσωπα που έχουν εμφανιστεί στην τηλεοπτική επικαιρότητα πρόσφατα.

Ο κριτικός δεν δίστασε να εκφράσει τις απόψεις του για την Άντζελα Δημητρίου, τον Λευτέρη Πανταζή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων προσώπων.

Αρχικά, δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει ποτέ την άποψή του ως κριτικός για όσα έχει γράψει και πει.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, σημείωσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας τα είπε μία χαρά. Μετά ήρθε ο καθένας και είπε το μακρύ και το κοντό του, αντί να του πούμε μπράβο. Άλλο Νταλάρας, άλλο Πάνος Βλάχος».

Σχετικά με τον Πάνο Βλάχο ανέφερε: «O Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ο πρωταγωνιστής και όχι ο Πάνος Βλάχος. Όταν καλείς σπίτι σου τους ανθρώπους, μπορεί και να στο λερώσουν». Στη συνέχεια, είπε ότι «η Ναταλία έχει αγωγή», ενώ τόνισε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ειρωνικά είπε ότι η Ναταλία Γερμανού πρέπει να αλλάξει την εκπομπή της και συνέχισε: «Nα πω κι ένα μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου που δεν απέλυσε από την εκπομπή της τον Νίκο Συρίγο».

Επίσης, πρόσθεσε: «Γιατί να στηρίξουμε τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου που έφεραν το νεοσκυλάδικο στην Ελλάδα; Θα στηρίξεις τραγούδια που δεν ακούγονται; Οι άνθρωποι δεν έχουν καν φωνή».

Σε άλλο σημείο, επεκτάθηκε λέγοντας: «Δεν θα ασχοληθώ με την Άντζελα Δημητρίου, θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο. Γιατί να σχολιάσω κάτι που θεωρώ εκ των πραγμάτων κακό; Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου είναι κατ’ εξοχήν ονόματα του κακού. Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του “νεοσκυλάδικου” που χάλασε τη νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια και το ελληνικό τραγούδι. Αυτή η ίδια την ξεκίνησε. Δεν έχει και ταλέντο. Αν δεν έχεις μύθο, αναγκάζεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν με παραμύθι και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι καλλιτεχνικό να δώσουν».

Για τα δημοσιογραφικά «πεσίματα» τόνισε: «Ένα δημοσιογράφος και δη νέος δημοσιογράφος, θα τρέξει να πάει να πάρει μία δήλωση. Το θέμα είναι πώς το κάνεις το πέσιμο. [Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου] είπε ότι όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, καλό είναι να λέει μόνο καλά πράγματα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει ακριβώς το ίδιο για εμένα πριν 10 μήνες, ότι είμαι κακόψυχος. Αυτό είναι υποκρισία. Το να λες μόνο καλά πράγματα, είναι σαν να υποκρίνεσαι το καλό παιδί».

Τέλος, κατέληξε για την ελληνική τηλεόραση λέγοντας ότι κάθε χρόνο έχει τα ίδια πρόσωπα. Παράλληλα, συμπλήρωσε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν έλεγε καλά πράγματα για εμένα, εγώ θα ντρεπόμουν».

Το άρθρο Έσταξε «φαρμάκι» ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Λευτέρη Πανταζή και Άντζελα Δημητρίου: «Δεν έχουν καν φωνή…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.