Αίτημα Περιφερειακών Συμβούλων της ΛΑ.ΣΥ., για επίδοση των κειμένων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και πραγματοποιήση συνεδρίασης του Π.Σ.

Αίτημα Περιφερειακών Συμβούλων της ΛΑ.ΣΥ., για επίδοση των κειμένων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και πραγματοποιήση συνεδρίασης του Π.Σ.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τσιαπλές Αναστάσιος, Γεωργαδάκης Θεόδωρος, Τέγος Νικόλαος υπέβαλαν αίτημα προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, κ. Χρύσα Τσαγανού για επίδοση των κειμένων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες και πραγματοποιήση συνεδρίασης του Π.Σ..

Ακολουθεί το σχετικό αίτημα:

Κυρία πρόεδρε

Ο κ. Περιφερειάρχης, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 12/3/2024, συνάντηση με εκπροσώπους της Ολλανδικής εταιρείας HVA, στην οποία έχει αναθέσει η κυβέρνηση την εκπόνηση σχεδίου «ανασυγκρότησης» της Θεσσαλίας, απο τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί και στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ, για την παρουσίαση της δικής του πρότασης για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας.

Τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, δεν έχουν λάβει τα τα δύο κείμενα (της Ολλανδικής εταιρείας και του περιφερειάρχη), ούτε έχουν ενημέρωση, όπως θα έπρεπε, μιας και αποτελεί το εκλεγμένο απο το λαό όργανο.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, ζητάμε να δοθούν σε όλα τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας τα πλήρη κείμενα και των δυο μερών (της Ολλανδικής εταιρείας και του περιφερειάρχη) και στη συνέχεια να πραγματοποηθεί ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με αυτό το θέμα.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.