Αγία Βαρβάρα – Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος: «Η μάνα μου ζήτησε στη φυλακή τα καλλυντικά της κι εγώ θα την ακούω για πάντα να φωνάζει “ριξ’του”»

«Οι δολοφόνοι του άντρα μου ήταν δύο και είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου» συγκλονίζει η σύζυγος του 57χρονου από την Αγία Βαρβάρα τον οποίος πυροβόλησε ο 69χρονος πατέρας της.

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”» επαναλαμβάνει η γυναίκα, μιλώντας στο Live News.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του. Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό. Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας» ξεσπά η σύζυγος του 57χρονου.

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα γιατί. Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει. Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν “μπαμπά” και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη» συγκινεί.

«Η μάνα μου ζήτησε καλλυντικά στη φυλακή»

Η προφυλακισμένη πεθερά του θύματος όχι μόνο πέρασε πάνω από το πτώμα του 57χρονου, αλλά όπως αποκαλύπτει η κόρη της, η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από τα παιδιά της να της πάνε καλλυντικά στις φυλακές όπου κρατείται μέχρι τη δίκη.

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν για πάντα τα λόγια της “μάνας” μου που φώναξε “ρίξτου, ρίξτου” και οι πυροβολισμοί», είπε η σύζυγος του θύματος.

Η μητέρα της εξακολουθεί να αρνείται ότι είπε αυτήν την ατάκα και πως παρότρυνε τον σύζυγο της να εκτελέσει τον γαμπρό. Δηλώνει αθώα με κανένα από τα παιδιά της πάντως να μην την υποστηρίζει. «Δεν είπα ποτέ “ρίξτου”… Αυτά είναι ψέματα. Ήμουν στην κουζίνα και έφτιαχνα τα ψώνια, μόλις είχα γυρίσει από το σούπερ μάρκετ. Και ξαφνικά άκουσα ένα με δύο μπαμ», υποστηρίζει η πεθερά του θύματος.

Σήμερα κατέθεσε η σύζυγος, η 20χρονη κόρη και η νύφη του θύματος ζητώντας να δικαιωθεί ο άνθρωπος τους που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το άρθρο Αγία Βαρβάρα – Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος: «Η μάνα μου ζήτησε στη φυλακή τα καλλυντικά της κι εγώ θα την ακούω για πάντα να φωνάζει “ριξ’του”» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/03/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.