Αγανακτισμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το Τελωνείο Ευζώνων!

Σε συμβολικό αποκλεισμό περίπου μιας ώρας του τελωνείου των Ευζώνων προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης αγρότες και κτηνοτρόφοι της Παιονίας.

Όπως αναφέρει στην ανταπόκρισή του το ΑΠΕ, δεν δημιουργήθηκαν ουρές οχημάτων, ενώ οι αγρότες αναμένουν την ενημέρωση για τη σύσκεψη της Αθήνας.

«Εμείς θα παραμείνουμε εδώ στους Ευζώνους και θα περιμένουμε να έρθουν από την Αθήνα οι εκπρόσωποί μας για να αποφασίσουμε. Άλλωστε τα επείγοντα θέματα της κτηνοτροφίας δεν τα έλαβε υπόψην ούτε ο πρωθυπουργός», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Παιονίας, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό από το μεσημέρι, παραμένουν συγκεντρωμένοι στο χώρο του τελωνείου χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν τη διέλευση.

Το άρθρο Αγανακτισμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το Τελωνείο Ευζώνων! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/02/2024 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.