Αγνοείται η ρύθμιση του αγροτικού ρεύματος για τους πλημμυροπαθείς αγρότες !!!!!

 

 

 

Τι και αν έχουν περάσει μήνες από τις εξαγγελίες και τα ψηφίσματα , τι και αν έχουμε φτάσει 2 Μαϊου το αυτί των υπευθύνων  δεν ιδρώνει καθόλου για την ευνοϊκή ρύθμιση του ρεύματος στους πλημμυροπαθείς αγρότες. Σιγή ιχθύος και ο ένας ρίχνει τα βάρη στον άλλο!!!!!

Τα θύματα όμως είναι οι αγρότες οι οποίοι κάθε μήνα ακούνε το ίδιο τροπάριο ,ότι στο τέλος του μήνα θα ενεργοποιηθεί η ρύθμιση, αλλά στο τέλος ρύθμιση ακούνε και ρύθμιση δεν βλέπουν !!!!!!

Επίσης στο πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί ότι οι αγρότες που έχουν κάνει net metering για το χωράφι τους δε μπορούν να συνδεθούν λόγω ότι φαίνεται  οφειλή που δεν είναι ρυθμισμένη και όπως καταλαβαίνετε τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο για τους περισσότερους να εξοφλήσουν τις οφειλές τους λόγω των μεγάλων ζημιών που έχουν πάθει .

Συντονιστείτε λοιπόν εκεί στα γραφεία λίγο για να προχωρήσετε το συγκεκριμένο θέμα διότι εφόσον είχε προταθεί και ψηφιστεί από την κυβέρνηση θεωρείται ότι κάπου γραφειοκρατικά κολλάει!!!!!!!

Ο κάμπος πάντως βράζει και ευελπιστούμε να μπει μια σειρά ώστε να ανακάμψουν οι άνθρωποι αυτοί ,οι περισσότεροι των οποίων κουβαλάνε στη πλάτη τους εκτός από daniel , elias και τον Ιανό!!!!!!