Αδιανόητα πράγματα: Ρομά τραυμάτισαν αστυνομικούς της ΟΠΚΕ εν ώρα πυρκαγιάς! Έκαναν πλιάτσικο σε εργοστάσιο που καιγόταν στον Ασπρόπυργο!

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα έξω από τον καταυλισμό στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου εν ώρα πυρκαγιάς Ρομά εμβόλισαν όχημα της ΟΠΚΕ και τραυμάτισαν 4 αστυνομικούς!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν άτομο που έκανε πλιάτσικο σε εργοστάσιο την ώρα που γίνονταν εκκενώσεις για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή.

Ο Ρομά μπήκε σε αμάξι, εμβόλισε όχημα της ΟΠΚΕ και κινήθηκε προς τον καταυλισμό. Ακολούθησε καταδίωξη και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες από 40 Ρομά.

Από την επίθεση δύο άνδρες της ΟΠΚΕ τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ δύο ακόμη πιο ελαφρά. Παράλληλα προκλήθηκαν ζημιές σε έξι υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, ενώ αναζητούν και τους υπόλοιπους δράστες της επίθεσης.

Το άρθρο Αδιανόητα πράγματα: Ρομά τραυμάτισαν αστυνομικούς της ΟΠΚΕ εν ώρα πυρκαγιάς! Έκαναν πλιάτσικο σε εργοστάσιο που καιγόταν στον Ασπρόπυργο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/08/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.