Αδιανόητες δηλώσεις από στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν: «Προσεύχομαι για τον Χίτλερ γιατί σκότωνε Εβραίους»

Αδιανόητο παραλήρημα από ένα στέλεχος του κόμματος Ερντογάν στο τοπικό συμβούλιο στην επαρχία της Σαμψούντας στην Τουρκία που θυμήθηκε τον… Αδόλφο Χίλτερ με αφορμή τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα το στέλεχος του κόμματος Ερντογά είπε πως «θυμήθηκε τον Αδόλφο Χίλτερ και προσευχήθηκε να έχει η ψυχή του το έλεος του Θεού» και αυτό επειδή… σκότωσε Εβραίους!

Μάλιστα θυμήθηκε και τα λόγια του Χίτλερ που έλεγε πως «θα είμαι καταραμένος για κάθε Εβραίο που δεν σκότωσα»!

Ο Σουλεϊμάν Σεζέν, ένας από τους εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στο τοπικό συμβούλιο στην περιοχή Atakum της Σαμψούντας, κατηγόρησε το Ισραήλ για την επίθεση σε νοσοκομείο στη Γάζα και υπενθύμισε τα λόγια του Χίτλερ: “Οι άνθρωποι εξέφρασαν θυμό για τον Χίτλερ λέγοντας ότι ήταν ρατσιστής. Αλλά ο Χίτλερ έχει αυτή την παρατήρηση, “Θα με βρίζεις για κάθε Εβραίο που δεν σκότωσα”.

Τόσο αληθινά λόγια, καθώς το σιωνιστικό εβραϊκό Ισραήλ βρίσκεται σήμερα πίσω από κάθε προσπάθεια δημιουργίας χάους στον κόσμο. Θυμάμαι για άλλη μια φορά τον Χίτλερ και προσεύχομαι για το έλεος του Θεού και τη χάρη του για τα λόγια του. Θεού θέλοντος, αυτό το τρομοκρατικό κράτος σύντομα θα πάψει να υπάρχει και θα υπάρξει ειρήνη στον κόσμο μόλις καθαριστεί από τους Εβραίους».

Το άρθρο Αδιανόητες δηλώσεις από στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν: «Προσεύχομαι για τον Χίτλερ γιατί σκότωνε Εβραίους» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.