Ακραία ισλαμιστική οργάνωση ξεχύθηκε στους δρόμους της Αθήνας και πραγματοποιεί πορείες υπέρ της Χαμάς με την ανοχή των Ελληνικών Αρχών!

Εντύπωση προκαλεί η ανοχή των ελληνικών Αρχών σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και πορείες από ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις σε μια περίοδο που η πολεμική κρίση στην Μέση Ανατολή ενδέχεται να συμπαρασύρει με τραγικές επιπτώσεις την χώρα. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, συνεδρίασε την Πέμπτη εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ.

Την περασμένη Κυριακή το παράρτημα της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Dawat-e-Islami, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπο την ανοχή των Αρχών, πραγματοποίησε ακόμη μια πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Είχε προηγηθεί πορεία στην Ιεράπετρα.

Το άρθρο Ακραία ισλαμιστική οργάνωση ξεχύθηκε στους δρόμους της Αθήνας και πραγματοποιεί πορείες υπέρ της Χαμάς με την ανοχή των Ελληνικών Αρχών! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 13/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.