Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατιδου:”Δεν μίλησα ποτέ στα παιδιά μου για την μητέρα τους παρ’ότι υπέστην τα πάνδεινα”!

Για το διαζύγιό του με την Εύη Βατίδου μίλησε στο Action24 o Αλέξης Κούγιας

“Δεν μίλησα ποτέ στα παιδιά μου για την μητέρα τους, παρ’οτι υπέστην τα πάνδεινα”, είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

 

Και υπογράμμισε ότι από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του ήταν όταν έπρεπε να πει στα δύο του παιδιά,τριών και δύο ετών τότε, πως δεν θα μπορούσαν πια να κοιμούνται όλοι μαζί και να ξυπνούν μαζί.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξης Κούγιας ‘αδειάζει’ -ξανά- την Εύη Βατίδου: «Το πάθος μου ήταν να κάνω ωραία σπίτια, εύχομαι τα παιδιά μου να…»

Αναφερόμενος στην Εύη Βατιδου,υποψήφια Ευρωβουλευτής σήμερα με το ΛΑΟΣ,ο Αλεξης Κουγιας τόνισε ότι κέρδισε τα πολλά διαζύγια που είχε μαζί της,παρόλο που η ίδια προσπάθησε να πάρει την περιουσία των παιδιών,προσφεροντας το 25% της περιουσίας αυτής σε πέντε δικηγόρους!

Το άρθρο Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατιδου:”Δεν μίλησα ποτέ στα παιδιά μου για την μητέρα τους παρ’ότι υπέστην τα πάνδεινα”! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/04/2024 ώρα 3:06 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.