Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήσεις στελεχών μετά από τη νίκη Κασσελάκη!

«Ως πολίτης αυτής της χώρας και μέλος μιας παράταξης, που φιλοδοξούσε να προσφέρει όραμα, δεν μπορώ να παραμείνω με στόχο το “πάμε και όπου βγει”» ανέφερε η Λιάνα Κωνσταντίνου, μέλος του Συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα.

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα, Δευτέρα η Λιάνα Κωνσταντίνου από μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα.

Σε ανακοίνωση της στο irafina.gr, η κυρία Κωνσταντίνου αναφέρει:

Σημερα τελειώνει το ταξίδι μου με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νοιώθω ευγνώμων για τις φιλίες, που απέκτησα με όσους ανθρώπους έχουν πολιτική ενσυναίσθηση.

Ομως ως πολίτης αυτής της χώρας και μέλος μιας παράταξης, που φιλοδοξούσε να προσφέρει όραμα, δεν μπορώ να παραμείνω με στόχο το “πάμε και όπου βγει”. Το είχα τονίσει κατ’ επανάληψη, πως ένα κόμμα μπορεί να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λαού, όταν νοιώσει τις ανάγκες του, σέβεται τις αξίες του και η πρότασή του έχει αρχή μέση και τέλος .

Καλή τύχη στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Λιάνα Κωνσταντίνου

Μέλος Δ.Σ. Συντονιστικού Οργάνωσης Μελών Μαραθώνα

Το άρθρο Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήσεις στελεχών μετά από τη νίκη Κασσελάκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/09/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.