Αναστάτωση στο Φως στο Τούνελ: Η «παρέμβαση» της Αστυνομίας στον «αέρα» της εκπομπής

Η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη κατά τη διάρκεια της έρευνας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», για την υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της συγκατοίκου της εξαφανισμένης Σταυρούλας, χτύπησε το κινητό τηλέφωνό της. Στην άλλη άκρη ήταν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για τη φίλη της Σταυρούλας, μια νηπιαγωγό.

Η νηπιαγωγός ήταν φίλη της Σταυρούλας και πριν από ενάμιση χρόνο, σύμφωνα με τη συγκάτοικο, είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Για ποιον λόγο να πάω εγώ να καταθέσω; Δεν την ήξερα καλά, φίλη της Σταυρούλας ήταν και τότε που είχε γίνει το περιστατικό με την απόπειρα, η Σταυρούλα είχε πάει να καταθέσει. Γιατί με καλούν εμένα τώρα και μου λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα για την εξαφάνιση της Σταυρούλας;», αναρωτήθηκε μετά την κλήση της ΕΛ.ΑΣ.

Το άρθρο Αναστάτωση στο Φως στο Τούνελ: Η «παρέμβαση» της Αστυνομίας στον «αέρα» της εκπομπής εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/02/2024 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.