Ανδρέας Γεωργίου για «Famagusta»: Είπαν ότι εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για κερδοφορία

«Όχι, μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά, αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας» διευκρίνισε ο σκηνοθέτης

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα σειρά «Famagusta» και όσους έχουν εκφράσει ορισμένες ενστάσεις για τη δημιουργία της σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε: «Θελήσαμε με τον Κούλλη να μάθουν μέσα από αυτή τη σειρά και τα πιο νέα παιδιά κάποια πράγματα. Νομίζω πως ό,τι και να λένε, γιατί λένε πολλά, δεν υπήρχε καλύτερη συνταγή για μένα να πετύχουμε αυτόν τον σκοπό. Βλέπουν μια σειρά μυθοπλασίας και μέσα από την μυθοπλασία μαθαίνουν και κάποια γεγονότα για την Αμμόχωστο, την κατεχόμενη Κύπρο, την εισβολή των Τούρκων το 1974».

 

 

 

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ: Τάσος Τρύφωνος & Ανδρέας Γεωργίου
Επίσης, πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στο «ΤΕΤ- Α- ΤΕΤ»: «Το γεγονός ότι λένε πολλά, όχι, δεν με πλήγωσε. Ήταν κάτι που το περιμέναμε και είναι φυσικό. Όποια δουλειά και να κάνεις, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα την δουν με μια άλλη ματιά. Την κα. Άννα Μαραγκού (σ.σ. οι οποία και εξέφρασε δημόσια ενστάσεις) την έχω καλέσει προσωπικά στην πρεμιέρα της σειράς, στέλνοντας ένα μήνυμα στο Facebook που δεν μου απάντησε ποτέ και της ζήτησα να έρθει να δει το επεισόδιο για να έχει άποψη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη πριν δουν τη σειρά. Εγώ ζήτησα, μέσω αρκετών ανθρώπων, να το μεταφέρουν για να έρθουν και να δουν τη σειρά ή να την δουν στον αέρα και μετά ας πουν ότι θέλουν. Εννοείται ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει τη γνώμη του».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε: «Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι το σχόλιο που άκουσα και δεν μου άρεσε, ότι «εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας». Κατ’ αρχάς να πούμε ότι κατάγομαι από την περιοχή της Αμμοχώστου, έχω μεγαλώσει με πολλές ιστορίες από τον παππού μου για την Αμμόχωστο και είναι η πόλη που μεγάλωσα και αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει και να δει το κοστολόγιο της σειράς για να δουν ότι όχι μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά, αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας».

Και είπε: «Είναι μια σειρά που κάνουμε με πάρα πολύ μεράκι και πάρα πολύ αγάπη μαζί με τον Κούλλη και σίγουρα δεν είναι μια σειρά που θα μας κάνει πλούσιους. Θα μας κάνει πλούσιους με άλλον τρόπο».

Το άρθρο Ανδρέας Γεωργίου για «Famagusta»: Είπαν ότι εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για κερδοφορία εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/02/2024 ώρα 3:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.