Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Νταλάρα: “Αν ήμουν στη θέση του, θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας!”

“Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου Νταλάρα, θα είχα ταραχθεί. Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι δαμόκλειος σπάθη”.

Το δικό του σχόλιο για τον Γιώργο Νταλάρα και τις σχέσεις του με την κόρη του, Γεωργιάννα, έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της γνωστής εικαστικού στο νέο βίντεο κλιπ του πατέρα της, ο οποίος συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και οι δηλώσεις που είχε κάνει για τον πατέρα της τον περασμένο Οκτώβριο.

«Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, πολύ τίμια και δεν θέλει να πει ψέματα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου Νταλάρα, θα είχα ταραχθεί. Όχι ότι δεν το ξέρει αλλά εξωραΐζουμε πάντα τα πράγματα, δηλαδή αν δεν έχουμε την παρουσία και τη συμπεριφορά που πρέπει, αν έχουμε βάλει κάποια στραβά στην οικογένεια, τα εξωραΐζουμε», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι δαμόκλειος σπάθη. Εγώ στη θέση του θα έλεγα: απέτυχα ως πατέρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Super Κατερίνα της Τρίτης (12/3).

«Στη ζωή κάνουμε ένα επάγγελμα, κάνουμε διάφορα projects αλλά το πιο σημαντικό είναι του γονιού. Τελεία και παύλα. Αν ρωτήσεις έναν γονιό «ποιο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχεις κάνει;», θα σου απαντήσει: ο γιος μου ή η κόρη μου», συμπληρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τοποθέτησή του.

«Αν λοιπόν στο βασικότερο project βγαίνει το παιδί και λέει αυτό, εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη μου τη ζωή και θα με έκανε να δω τι στον διάολο έγινε, πού είναι το κακό των πραγμάτων», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σχόλιό του για τον Γιώργο Νταλάρα.

Το άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Νταλάρα: “Αν ήμουν στη θέση του, θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας!” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.