Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα! Συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από διάρρηξη καταστήματος στην Αγία Βαρβάρα

Όπως θα δείτε και στο βίντεο διάρκειας 94 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr εμφανίζεται ένα άτομο το οποίο φοράει μαύρα ρούχα κι έχει καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα.

Ο άνδρας κινείται με αργά βήματα, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι κουρασμένος ή ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Έτσι όταν φτάνει έξω από το μαγαζί κάθεται στο σκαλοπάτι μπροστά από τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος.

Θα παραμένει καθισμένος για περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια θα σηκωθεί κι αφού θα αρχίσει να μιλάει με ένα άτομο που δεν εμφανίζεται στο βίντεο, στη συνέχεια θα διαρρήξει την κλειδαριά.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Από το κατάστημα θα αρπάξει ένα τάμπλετ και κάποια άλλα αντικείμενα.

Το άρθρο Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα! Συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από διάρρηξη καταστήματος στην Αγία Βαρβάρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/11/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.