Ανεξέλεγκτος και προκλητικός ο Ερντογάν: Στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία – Κέντρο της παγκόσμιας ενέργειας η Τουρκία!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την πτήση της επιστροφής του από την Ρωσία όπου είχε συνάντηση με τον ομόλογό του της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στις συμφωνίες στον τομέα του φυσικού αερίου:

«Με τις επενδύσεις μας θα μετατρέψουμε την χώρα μας σε σημαντική βάση φυσικού αερίου. Πλησιάζουμε βήμα βήμα στον στόχο μας να κάνουμε την Τουρκία το κέντρο της περιοχής και αργότερα της παγκόσμιας ενέργειας… Με τις συμφωνίες στον τομέα του φυσικού αερίου μετατρεπουμε την χώρα μας σε ενεργειακή βάση» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Με τις επιτυχίες στην ενεργειακή διπλωματία αποδείξαμε ότι στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία» προσέθεσε ο Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να «συνεχίσει τις σχέσεις στον ενεργειακό τομέα μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας», με win-win διάθεση προς όφελος των δύο χωρών.

Το άρθρο Ανεξέλεγκτος και προκλητικός ο Ερντογάν: Στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία – Κέντρο της παγκόσμιας ενέργειας η Τουρκία! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/09/2023 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.