Ανησυχία… Ο Πλανητάρχης, Τζο Μπάιντεν, ξέχασε πως λέγεται η Χαμάς! (Βίντεο)

Γέλιο και ανησυχία σκορπά σε κάθε δημόσια εμφάνισή του ο Τζο Μπάιντεν και μας φτιάχνει καινούργιο συκώτι! Μετά τον αείμνηστο Μιτεράν και την συνομιλία(!) μαζί του, ο Αμερικανός πρόεδρος υπέπεσε σε μια ακόμη γκάφα ολκής: Ξέχασε το όνομα της Χαμάς και κοιτούσε επί ώρα σαστισμένος.

Ερωτώμενος για τις διαπραγματεύσεις Ισραήλ και Χαμάς και την απελευθέρωση των ομήρων στην Γάζα έμεινε αποσβολωμένος και σε πλήρη σύγχυση.

«Υπάρχει κάποια κίνηση, και δεν θέλω, δεν θέλω… Υπάρχει ένα κίνημα, υπάρχει… Μια απάντηση από τους ε… Υπάρχει μια απάντηση… από… τους αντιπάλους, αλλά…» ψέλλιζε ο Μπάιντεν με το βλέμμα στο κενό.

Όταν πήρε την βοήθεια του… κοινού, είπε: «Ναι, από την Χαμάς, συγγνώμη!».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Ανησυχία… Ο Πλανητάρχης, Τζο Μπάιντεν, ξέχασε πως λέγεται η Χαμάς! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/02/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.