Αννίτα Ναθαναήλ: Κόντεψα να μείνω ανάπηρη από ιατρικό λάθος

Η Αννίτα Ναθαναήλ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», το πρώην μοντέλο αρχικά είπε: «Είχα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα θεωρητικά πολύ μικρό χειρουργείο που μπήκα να κάνω, επιπόλαια αν θες, έγινε μια πολύ σοβαρή επέμβαση ερήμην μου, χωρίς να το γνωρίζω».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον κίνδυνο που αντιμετώπισε: «Έγινε ένα σοβαρό ιατρικό λάθος που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω. Έχω συνέλθει σε έναν βαθμό και σιγά σιγά παίρνω πάλι πίσω τη ζωή μου, στον βαθμό που μπορώ».

Όσο για τον σύζυγό της, δήλωσε: «Ο Κρις είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία. Η περιπέτεια της υγείας μου μας έφερε πιο κοντά. Μετά από 24 χρόνια μαζί είχαμε χάσει τους παράλληλους δρόμους μας».

Τέλος, πρόσθεσε: «Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων, διότι δεν ξέρω αν θα το είχα ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασα, αυτό το τεράστιο σοκ, εάν δεν ήταν ο Κρις. Κάναμε μια επανεκκίνηση στη σχέση μας. Μετά από 24 χρόνια θέλουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά δεχόμαστε τη διαφορετικότητα του άλλου».

Το άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Κόντεψα να μείνω ανάπηρη από ιατρικό λάθος εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.