Απίστευτες εικόνες: Εξαγριωμένοι αγρότες στην Πολωνία πέταξαν αυγά στον υπουργό Γεωργίας! (Βίντεο)

Ο Πολωνός Υπουργός Γεωργίας δέχτηκε επίθεση με αυγά από εξαγριωμένους αγρότες.

«Προδότη, μας πούλησες για την Ουκρανία» φώναζαν, ενώ… πυρά από αυγά δέχτηκαν ακόμη υπουργοί από τη Λιθουανία και την Τσεχική Δημοκρατία.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ αύριο αναμένεται η μεγάλη αγροτική διαδήλωση στις Βρυξέλλες, την ώρα που θα συνεδριάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Δείτε το βίντεο

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε κάποια μέτρα, όπως παρέκκλιση για ένα έτος από την αγρανάπαυση και προστασία των ευρωπαϊκών προϊόντων από τις ουκρανικές εισαγωγές, όμως τα μέτρα δεν ικανοποίησαν το ευρωπαϊκό αγροτικό συνδικάτο που υποστηρίζει πως τα μέτρα έρχονται πολύ αργά και είναι λίγα.

Το άρθρο Απίστευτες εικόνες: Εξαγριωμένοι αγρότες στην Πολωνία πέταξαν αυγά στον υπουργό Γεωργίας! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/02/2024 ώρα 12:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.