Απίστευτες κτηνωδίες από τη Χαμάς στο Ισραήλ: Αποκεφάλισαν και έκαψαν ζωντανά βρέφη! – Παντού πτώματα σφαγιασμένα! Βίντεο που σοκάρουν!

Την φρίκη των πράξεων της Χαμάς απεικονίζουν βίντεο και εικόνες από επίσημες κυβερνητικές πηγές στο Ισραήλ, αλλά και ανταποκριτές των ξένων ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ανταποκρίτρια από την Βρετανία, σε κιμπούτς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών. Τα πτώματα βρήκε ο Ισραηλινός στρατός στο κιμπούτς Κφαρ Αζα, όπου ανταποκριτές πλησίασαν σε σπίτια και βρήκαν «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

Σε άλλα πλάνα φαίνονται θολά πτώματα παιδιών στα οποία η Χαμάς όπως φαίνεται, τα έκαψε ζωντανά.

Σύμφωνα με επίσημα νούμερα που δίνει το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, 900 άτομα φέρονται να «σφαγιάστηκαν» ενώ 2.700 είναι οι τραυματίες και περίπου 100 «έχουν απαχθεί».

Για τα νεκρά παιδιά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σφαγιάστηκαν στα κρεβάτια τους, Μπροστά στην οικογένειά τους. Τα έκαψαν ζωντανά»

Το άρθρο Απίστευτες κτηνωδίες από τη Χαμάς στο Ισραήλ: Αποκεφάλισαν και έκαψαν ζωντανά βρέφη! – Παντού πτώματα σφαγιασμένα! Βίντεο που σοκάρουν! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.