Απίστευτη ‘καρφάρα’ από τον Μουκίδη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες»

«Καρφιά» για την καλλιτεχνική ταυτότητα, μεταξύ άλλων και του Κωνσταντίνου Αργυρού, έριξε ο Γιώργος Μουκίδης σε συνέντευξή του, που προβλήθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο συνθέτης κλήθηκε από ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και πάλι» να σχολιάσει το πρόσφατο βίντεο με την επανεμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια απουσίας.

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά» τόνισε.

Ο Γιώργος Μουκίδης τόνισε στην ίδια συνέντευξη, ότι: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μουκίδης αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι: «Δεν θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

Το άρθρο Απίστευτη ‘καρφάρα’ από τον Μουκίδη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/09/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.