Απίστευτη τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού

Απίστευτη τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού

Ακόμη ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στην περιοχή μας, όπου ένας άνδρας, των οποίων η ταυτότητα παραμένει άγνωστη προς το παρόν, έχασε τη ζωή του στον Κηφισό το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο στη λωρίδα προς τον Πειραιά.

Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη κοντά στην Ιερά οδό, όταν ένα όχημα πέρασε πάνω από έναν πεζό, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να καταλήξει νεκρός.

Πριν από λίγες μέρες, επίσης στην ίδια περιοχή, στη Λεωφόρο Θηβών και στο ύψος της Πέτρου, μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από ένα φορτηγό και χάθηκε η ζωή της.

Το άρθρο Απίστευτη τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/03/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.