Απίστευτος εφιάλτης για ασθενή στο Βενιζέλειο: Τον χειρούργησαν με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων!

Στην επικαιρότητα και για τους λάθους λόγους διατηρείται το Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τις συνθήκες που επικρατούν να χαρακτηρίζονται επιεικώς τριτοκοσμικές. Στα απαράδεκτα που επικρατούν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου ήρθε να προστεθεί η χειρουργική επέμβαση ενός 58χρονου με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από 10 ημέρες και έπρεπε να χειρουργηθεί στον καρπό. Του τοποθετήθηκε γύψος, ωστόσο, εάν δεν γινόταν χειρουργική επέμβαση, το χέρι του θα υπολειτουργούσε. Έπειτα από 10ήμερη αναμονή στο νοσοκομείο με πόνους στο χέρι, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί ο 58χρονος με τοπική αναισθησία.

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος του ασθενή, δεν έγινε «νάρκωση, επειδή η αναισθησιολόγος χρειάστηκε σε άλλο περιστατικό. Πρώτη φορά είδα τον άνδρα μου να πονάει έτσι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, την καταγγελία της συζύγου του 58χρονου

Το άρθρο Απίστευτος εφιάλτης για ασθενή στο Βενιζέλειο: Τον χειρούργησαν με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/11/2023 ώρα 12:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.