Απίστευτο βίντεο: Ο σύμβουλος του Κασσελάκη του κάνει νόημα για να σταθεί προσοχή στον Εθνικό μας ύμνο!

Ένα απίθανο βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κύπρο, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Σε αυτό, και αφού μόλις έχει καταθέσει στεφάνι, ο νέος αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι έχει ξεκινήσει η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και να μην στέκεται προσοχή.

Όταν τελικά το κάνει, ο κ. Κασσελάκης κάθεται με σταυρωμένα χέρια, εμφανώς αμήχανος. Από την «άβολη» θέση σπεύδει να τον βγάλει ο Βαγγέλης Καλπαδάκης -διπλωματικός σύμβουλος, άλλοτε, του Αλέξη Τσίπρα- ο οποίος τρέχει κυριολεκτικά στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να μην γίνει αντιληπτός, για να του δείξει πώς να σταθεί προσοχή -πράγμα που, εν τέλει, ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρνει να κάνει.

Οι κάμερες, ωστόσο, «έπιασαν» το στιγμιότυπο, το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

Το άρθρο Απίστευτο βίντεο: Ο σύμβουλος του Κασσελάκη του κάνει νόημα για να σταθεί προσοχή στον Εθνικό μας ύμνο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.