Απίστευτο: Γιαγιούλα 100 ετών ανανέωσε το δίπλωμά της και κάνει τσάρκες!

Μια 100χρονη κυρία ανανέωσε πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης που διαθέτει, με τον γιο της να μένει άναυδος.

Η κ. Candida Uderzo γεννήθηκε το 1922 και ζει στην επαρχία Βιτσέντσα της βορειοδυτικής Ιταλίας. Αυτές τις ημέρες γιόρτασε τα 100 χρόνια της και το μεγαλύτερο δώρο που πήρε ήταν η ανανέωση της άδειας οδήγησης για άλλα δύο χρόνια, όταν θα έχει φτάσει πια τα 102 έτη ζωής.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στα τοπικά μέσα, η κ. Uderzo έχει πάει στη ζωή της μόνο μία φορά στον νοσοκομείο για κήλη. Μάλιστα, εξακολουθεί να κινείται με το αυτοκίνητο ή το ποδήλατο της για να επισκεφτεί την αδερφή της, και όπως φαίνεται δεν μπορεί χωρίς τα μεταφορικά της μέσα. Η κ. Uderzo άρχισε να οδηγεί λίγο μετά τα 50 της, όταν έμεινε χήρα. Από τότε χρησιμοποιεί συχνά το αυτοκίνητό της και κάθε Κυριακή πάει εκδρομή με φίλους της.

Ο γιος της δηλώνει δεν πίστευε στα αυτιά μόλις άκουσε ότι η μητέρα του απέκτησε ανανεωμένη άδεια οδήγησης. Όχι γιατί έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή δεν έχει καλή φυσική κατάσταση η μητέρα του, αλλά γιατί συνήθως σε αυτή την ηλικία έχεις αποφασίσει ήδη ότι πρέπει να σταματήσεις την οδήγηση για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Τέλος πάντων, η k. Candida Iderzo θα μπορεί να οδηγεί για δύο ακόμα χρόνια, αποτελώντας παράλληλα και ένα σπάνιο παράδειγμα ανανέωσης διπλώματος σε αυτή την ηλικία.

Το άρθρο Απίστευτο: Γιαγιούλα 100 ετών ανανέωσε το δίπλωμά της και κάνει τσάρκες! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.