Απίστευτο: Καταβρόχθιζε κέρματα και μαγνήτες για να… «χτίσει» σώμα! – Πίστευε ότι ο ψευδάργυρος θα τον έκανε bodybuilder!

Απίστευτο: Καταβρόχθιζε κέρματα και μαγνήτες για να… «χτίσει» σώμα! – Πίστευε ότι ο ψευδάργυρος θα τον έκανε bodybuilder!

Ένας άνδρας έφτασε στα Επείγοντα νοσοκομείο του Νέου Δελχί παραπονούμενος για εμετό και κοιλιακό άλγος, που τον ταλαιπωρούσε επί 20 και πλέον ημέρες. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Ινδίας σοκαρίστηκαν όταν διαπίστωσαν πως ο ασθενής είχε καταναλώσει 39 κέρματα και μαγνήτες για να κάνει bodybuilding!

Οι ακτινογραφίες, στις οποίες υπεβλήθη, έδειξαν ότι του είχαν προκαλέσει εντερική απόφραξη και η άμεση χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους ήταν μονόδρομος.

Πίστευε ότι ο ψευδάργυρος θα τον βοηθήσει να… χτίσει το σώμα των ονείρων του.

Ο άνδρας έμεινε 7 ημέρες στο νοσοκομείο για να αναρρώσει προτού πάρει εξιτήριο.

Το άρθρο Απίστευτο: Καταβρόχθιζε κέρματα και μαγνήτες για να… «χτίσει» σώμα! – Πίστευε ότι ο ψευδάργυρος θα τον έκανε bodybuilder! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/03/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.