Απίστευτο: Τραυματιοφορέας έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή!

Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τραυματιοφορείς που ανταποκρίθηκαν σε έκτακτη κλήση, καθώς ένας συνάδελφος τους έπαθε καρδιακή προσβολή τη στιγμή που έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή.

Όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2022, όταν η 31χρονη Daisy Devane έχασε τις αισθήσεις της στον καναπέ του σπιτιού της στο Bedfordshire. Τότε, ο σύζυγός της Eammon κάλεσε ασθενοφόρο και αμέσως έφτασε ένα.

Όμως, όταν ο 55χρονος τραυματιοφορέας Jeremy Williams ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα, αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στο στήθος και λιποθύμησε, πέφτοντας στο πάτωμα.

Αμέσως, οι δύο συνάδελφοι του προσπάθησαν να δώσουν και σε εκείνον τις πρώτες βοήθειες, ενώ τούς μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τη New York Post.

Δείτε σχετικό βίντεο

Ευτυχώς, ανάρρωσαν και οι δύο από την περιπέτεια τους, όμως ο Williams χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 33 μέρες, γιατί οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο δεν γνώριζε.

Πλέον, η Daisy συναντά μια φορά τον χρόνο τον Jeremy και συνήθως κοντά στην ημερομηνία που κατέληξαν στο νοσοκομείο, αφού χάρη σε αυτό το περίεργο περιστατικό μπόρεσαν να επιβιώσουν και οι δύο, ειδικά ο άνδρας, που δεν γνώριζε πως είχε πρόβλημα με την καρδιά.

Το άρθρο Απίστευτο: Τραυματιοφορέας έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.