Απίστευτο: 28χρονη έλεγε ψέμματα σε γονείς και φίλους, πως πεθαίνει από καρκίνο και τους ‘έφαγε’ 50.000 ευρώ για να κάνει ντόλτσε βίτα!

Μία 28χρονη απατεώνας στην Αυστραλία κορόιδευε μέχρι και την οικογένειά της ότι έχει καρκίνο, προκειμένου να αποσπάει μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία χαλούσε κάνοντας μεγάλη ζωή.

Ειδικότερα, μία κοπέλα στην Αυστραλία κορόιδεψε ακόμα και την ίδια τη μητέρα της για να της φάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, προσποιούμενη ότι είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου, χρησιμοποιώντας πλαστά ιατρικά έγγραφα.

Πρόκειται για τη Χάνα Ντίκινσον, η οποία είπε ακόμη και στη μητέρα της ότι «είχε τρεις μήνες ζωής» και είχε καταφέρει να κοροϊδέψει και τις αρχές, παίρνοντας και σύνταξη αναπηρίας.

Η απατεώνας έζησε μέσα στο ψέμα για μία τετραετία, αποσπώντας 54.000 δολάρια Αυστραλίας (κοντά στα 34.000 ευρώ) από τα μέλη της οικογένειάς της και 22.000 δολάρια (14.000 ευρώ) από τους φίλους της για μια υποτιθέμενη θεραπεία, τα οποία έφαγε για να χρηματοδοτήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής της και για ταξίδια στο εξωτερικό.

Το πονηρό σχέδιο της πανούργας γυναίκας ξεκίνησε το 2013, όταν είπε στην οικογένειά της ότι είχε διαγνωστεί με λειομυοσάρκωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει τους ιστούς των λείων μυών, ενώ είπε ακόμη ψέματα στη μητέρα της, η οποία το 2014 είπε στο Services Australia ότι η κόρη της είχε μόλις τρεις μήνες ζωής.

28χρονη απατεώνας κορόιδευε του πάντες ότι είχε καρκίνο και τους έτρωγε χρήματα για την πολυτελή ζωή της

Μάλιστα, η 28χρονη προσκόμισε πλαστά ιατρικά έγγραφα που φέρονται να είναι από γιατρούς και χειρουργούς, με την οικογένειά της και τους φίλους της να συγκεντρώνουν ακόμη και 22.000 λίρες για θεραπεία, καθώς τους είπε ότι θα άρχιζε χημειοθεραπεία και έψαχνε επιλογές στο εξωτερικό.

Ωστόσο, το 2018 τα ψέματα της Ντίνκισον αποκαλύφθηκαν και τον περασμένο Νοέμβριο της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών, όμως το δικαστήριο διέταξε να εκτίσει μόνο 12 μήνες.

Τώρα της επιβλήθηκε ποινή επιπλέον τεσσάρων μηνών από το Ειρηνοδικείο της Μελβούρνης, καθώς συνελήφθη για άλλη μία απάτη και συγκεκριμένα την παραποίηση ψευδών εγγράφων, αφού πλαστογράφησε μια ψεύτικη επιστολή από την διευθύντριά της στην υπηρεσία υποστήριξης αναπηρίας HenderCare για να την χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο.

Η διευθύντρια δεν είχε ιδέα ότι το έγγραφο με το όνομά της χρησιμοποιήθηκε σε ένσταση δικαστηρίου, αφού η Ντίκινσον πιάστηκε να προσποιείται ότι ήταν κάποιος άλλος για να εξασφαλίσει δάνειο αυτοκινήτου.

Το άρθρο Απίστευτο: 28χρονη έλεγε ψέμματα σε γονείς και φίλους, πως πεθαίνει από καρκίνο και τους ‘έφαγε’ 50.000 ευρώ για να κάνει ντόλτσε βίτα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/09/2023 ώρα 9:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.