Απανωτά τα χτυπήματα στην οικογένεια του Μπρους Γουίλις: Η 30χρονη κόρη του, Ταλούλα, μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία διαγνώστηκε με αυτισμό – «Άλλαξε η ζωή μου…» – Η ανακοίνωση στο Instagram

Η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει διαγνωστεί με αυτισμό – ενώ μίλησε για το πώς η πάθηση «άλλαξε τη ζωή της» αφού το έμαθε το περασμένο καλοκαίρι.

Η 30χρονη ηθοποιός και κόρη του Μπρους Γουίλις μοιράστηκε την ανακοίνωση της υγείας της στο Instagram στους 402.000 ακόλουθούς της το Σαββατοκύριακο – εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης του πατέρα της με την άνοια.

Δημοσίευσε ένα βίντεο της ίδιας και του πατέρα της, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια και αφασία, στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας του ηθοποιού «The Whole Ten Yards» το 2004.

«Πες μου πως είσαι αυτιστικός, χωρίς να μου πεις πως είσαι αυτιστικός», αναφέρει στη λεζάντα η κόρη του Μπρους Γουίλις, η οποία στο παρελθόν είχε δώσει μάχη και με την νευρική ανορεξία.

Στα σχόλια αρκετοί φίλοι της Ταλούλα την ρώτησαν για το πότε έμαθε πως είναι αυτιστική, με την ίδια να τονίζει πως διαγνώστηκε το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας πως «η ζωή μου από τότε άλλαξε».

Το άρθρο Απανωτά τα χτυπήματα στην οικογένεια του Μπρους Γουίλις: Η 30χρονη κόρη του, Ταλούλα, μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία διαγνώστηκε με αυτισμό – «Άλλαξε η ζωή μου…» – Η ανακοίνωση στο Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/03/2024 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.