Αποκαλύψεις σοκ για την αυτοκτονία Βρετανίδας στρατιωτικού μετά από σεξουαλική παρενόχληση από ανώτερό της!

Άπλετο φως σε μία σκοτεινή υπόθεση που είχε μπει στο συρτάρι ρίχνουν οι σχετικές έρευνες στην Βρετανία!

Μία νεαρή στρατιώτης του Βασιλικού Πυροβολικού έβαλε τέλος πριν δύο χρόνια στην ζωή της, έπειτα από σεξουαλική παρενόχληση, όπως υποστηρίχθηκε από μαρτυρίες, από ανώτερό της! Την εξέλιξη της είδησης υποστηρίζει το πόρισμα δημοσιογραφικής αναζήτησης μέσω ρεπορτάζ που δημοσιεύουν τα βρετανικά ΜΜΕ και επικαλείται με πηγές ο Guardian.

H Τζέισλι Μπεκ, όπως ονομαζόταν η κοπέλα, είχε δεχτεί πάνω από 1.000 γραπτά και ηχητικά μηνύματα από τον προϊστάμενό της, τον Οκτώβριο του 2021. Τον Νοέμβριο, ο αριθμός των μηνυμάτων ξεπερνούσε πια τα 3.500! Η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται σχετικά με την αυτοκτονία της 19χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο στρατόπεδο Λάρκχιλ στο Γουίλτσαϊρ τον Δεκέμβριο του 2021. Λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε στείλει μήνυμα στον προϊστάμενό της, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τη συμπεριφορά του, καθώς επιβάρυνε την ψυχολογία της.

Μιλώντας στο BBC η μητέρα της, Λιάν ΜακΚρίντι, είπε: «Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι η εύκολη λύση θα ήταν να τον μπλοκάρει, αλλά δεν μπορείς έτσι απλά να μπλοκάρεις το αφεντικό σου… Ήταν μονίμως στενοχωρημένη, είχε αγανακτήσει με τη συμπεριφορά του που την έκανε να υποφέρει, παρότι λάτρευε τη δουλειά της».

Επίσης επισημαίνεται στο έγγραφο ότι υπήρχαν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να συνέβαλαν στον θάνατο της κοπέλας, μεταξύ των οποίων δύο σχέσεις, μια ανθυγιεινή σχέση με το αλκοόλ και οικογενειακά προβλήματα συν την απώλεια αγαπημένου προσώπου. Η μητέρα της 19χρονης διαφώνησε με τον παραπάνω ισχυρισμό, λέγοντας ότι προσπαθούν να ρίξουν μέρος της ευθύνης στην οικογένεια.

Το άρθρο Αποκαλύψεις σοκ για την αυτοκτονία Βρετανίδας στρατιωτικού μετά από σεξουαλική παρενόχληση από ανώτερό της! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.