Αποτροπιαστικό γεγονός στην Πάτρα: Ασυνείδητος οδηγός προκάλεσε τροχαίο και έφυγε αφού παράτησε το αυτοκίνητο μες στη μέση του δρόμου

Απύθμενο θράσος είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου στην Πάτρα, ο οποίος όχι μόνο προκάλεσε τροχαίο αλλά διέφυγε σαν κύριος για να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου αφήνοντας το όχημά του στη μέση του δρόμου.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 6:30 το πρωί, όταν ο οδηγός ενός ασημί αυτοκινήτου προκάλεσε τροχαίο πέφτοντας πάνω σε άλλο Ι.Χ. στην οδό Κορίνθου, στο ύψος με τη οδό Σμύρνης.

Ο υπαίτιος του τροχαίου, πιθανώς επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ίσως το όχημα να ήταν ανασφάλιστο, εγκατέλειψε το σημείο.

Ο άνδρας διέφυγε πεζή, καθώς η ζημιά του αυτοκινήτου δεν του επέτρεπε να συνεχίσει, και αναζητείται από την αστυνομία

Άνδρες της αστυνομίας καταγράφουν το απίστευτο περιστατικό

Φθάνοντας όμως στην οδό Παπαφλέσσα, πριν από τη διασταύρωση με τη Ναυαρίνου, διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του είχε και αυτό υποστεί ζημιές στον μπροστινό τροχό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει την πορεία του.

Τότε ο άνδρας έκανε το απίστευτο. Βγήκε από το όχημα, και μάλιστα το κλείδωσε, και το άφησε στη μέση του δρόμου διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και έχει ξεκινήσει έρευνες για την αναζήτηση του θρασύτατου οδηγού.

Το άρθρο Αποτροπιαστικό γεγονός στην Πάτρα: Ασυνείδητος οδηγός προκάλεσε τροχαίο και έφυγε αφού παράτησε το αυτοκίνητο μες στη μέση του δρόμου εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/02/2024 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.