Αποτυχημένη προπαγάνδα από το Κίεβο: Η ‘πειραγμένη’ ομιλία του Ζελένσκι στον ΟΗΕ και η επική γκάφα που έκαναν (βίντεο)

Το Κίεβο έχει αναλωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες στο να προσπαθεί με «πειραγμένα» βίντεο να αλλοιώσει την πραγματικότητα, ωστόσο στο τελευταίο του εγχείρημα έκανε μια σημαντική γκάφα.

Συγκεκριμένα, τα ουκρανικά ΜΜΕ έδειξαν βίντεο από την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στα Ηνωμένα Έθνη, εκεί που δεν υπήρχαν αρκετοί θεατές. Ωστόσο στο βίντεο παρουσιάζεται μια διαφορετική πραγματικότητα, καθώς βλέπουμε ότι η αίθουσα είναι γεμάτη.

Εδώ κάπου ξεκινάνε τα προβλήματα, καθώς χρησιμοποίησαν πλάνα από ομιλία κάποιοι άλλου ηγέτη και μάλιστα κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να βρίσκεται καθισμένος και να παρακολουθεί την ομιλία -σίγουρα όχι τη δική του.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μπορείτε να το δείτε στο 0.14 του βίντεο

Το άρθρο Αποτυχημένη προπαγάνδα από το Κίεβο: Η ‘πειραγμένη’ ομιλία του Ζελένσκι στον ΟΗΕ και η επική γκάφα που έκαναν (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/09/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.