Απόστολος Τζιτζικώστας: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αμέσως μετά την άνετη επανεκλογή του το βράδυ της Κυριακής ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε ότι δεν θα την προδώσει ποτέ.

Από το εκλογικό κέντρο της παράταξής του «Αλληλεγγύη δυναμώνουμε την Μακεδονία», όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να δίνω την μάχη για να βρίσκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδας και στην κορυφή της Ευρώπης» και πρόσθεσε: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων ανεξαιρέτως».

Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα «εντολή υψηλής ευθύνης», ώστε να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται στην Κεντρική Μακεδονία. «Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα χρόνια παλεύουμε καθημερινά για να φέρουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας και η Κεντρική Μακεδονία σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες Περιφέρειες πανευρωπαϊκά» υπογράμμισε.

Το άρθρο Απόστολος Τζιτζικώστας: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/10/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.