Από θαύμα ζούμε: Κομμάτι από άγαλμα στη Λαμία ξεκόλλησε και έπεσε ενώ ήταν από κάτω ανήλικα παιδιά!

Από καθαρό θαύμα ζούμε σε αυτή τη χώρα… Κομμάτι από άγαλμα στη Λαμία ξεκόλλησε και έπεσε ενώ ήταν από κάτω ανήλικα παιδιά!

Με μόλις μερικά εκατοστά από απότομη κατάληξη αποφεύχθηκε μια τραγωδία, καθώς ένα βαρύ κομμάτι γρανίτη σχεδόν έπεσε πάνω σε ένα παιδί στο κέντρο της Λαμίας.

Στην πλατεία Πάρκου, όπου υψώνεται το άγαλμα του Εύζωνα Πολεμιστή, το περιστατικό συνέβη όταν ένα μικρό παιδί προσπάθησε να ανέβει στο άγαλμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ένα τμήμα του άγαλματος έλυσε και αποκόλλησε καθώς το παιδί προσπαθούσε να το αναρριχηθεί.

Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης αντίδρασης των παρευρισκομένων, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και το κομμάτι γρανίτη δεν έπεσε πάνω σε κάποιο παιδί.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το άρθρο Από θαύμα ζούμε: Κομμάτι από άγαλμα στη Λαμία ξεκόλλησε και έπεσε ενώ ήταν από κάτω ανήλικα παιδιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.