Από τις στιγμές ευτυχίας στην τραγωδία: Βίντεο ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού στο Πήλιο λίγο πριν την καταστροφή

Εφιαλτικές είναι οι στιγμές για τους συγγενείς του ζευγαριού από την Αυστρία που εξακολουθεί να αγνοείται από την πρώτη μέρα της καταστροφής που έπληξε τη Θεσσαλία.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09 και σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, έχει αποσταλεί DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ, ενώ θα χρειαστούν 20 ημέρες για την ταυτοποίηση.

Η ίδια διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και για τον Φιλίπ.

Η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια το Πήλιο, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αργαλαστή στις 24 Αυγούστου και το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγαν για τη φωτογράφιση στα Ποτιστικά όπου και έμεναν.

Το Newsbeast φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο από τη φωτογράφιση του ζευγαριού μετά τον γάμο τους στο Πήλιο.

Όταν τίποτα δεν προμήνυε την καταστροφή και τον θάνατο που θα έφερνε η κακοκαιρία Daniel.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Από τις στιγμές ευτυχίας στην τραγωδία: Βίντεο ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού στο Πήλιο λίγο πριν την καταστροφή εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/09/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.