Ειδήσεις

Αριστείδης Καμπανός: Δικαίωση, όχι εκδίκηση για τον Άλκη

Αριστείδης Καμπανός: Δικαίωση, όχι εκδίκηση για τον Άλκη
Η αντίδραση του πατέρα του Άλη Καμπανού μετά το βούλευμα για δίκη των 12 νεαρών.

«Θέλω δικαίωση και όχι εκδίκηση» για τον Άλκη, ήταν η πρώτη αντίδραση του πατέρα του Αριστείδη Καμπανού, μετά την πρόταση της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για την παραπομπή σε δίκη και των δώδεκα κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού.
Όπως ο ίδιος τόνισε στο thesstoday.gr, «πιστεύω ότι η δικαιοσύνη γνωρίζει το καθήκον της και θα πράξει προς όφελος όλης της κοινωνίας. Η θυσία του Άλκη θέλω να αποτελέσει ένα γεγονός ένωσης και όχι διχασμού».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως μία κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας, την πρόταση της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών υπογραμμίζοντας πως το μόνο που ζητά και περιμένει είναι «οι θύτες να υποστούν αυτά που προβλέπει ο νόμος. Η οικογένειά μας δεν θέλει κάτι παραπάνω από αυτό».

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/07/2022 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button