Αρκούδα περιφέρεται επί μισή ώρα σε σπίτι- Παίρνει λαζάνια από το ψυγείο και φεύγει

Έφυγε ανενόχλητη για να απολαύσει το γεύμα της. Κάμερα ασφαλείας εγκατεστημένη στο εσωτερικό ενός σπιτιού στο Κονέκτικατ, κατέγραψε μια τετράποδη, πεινασμένη εισβολέα στο κυνήγι της… κατεψυγμένης λείας της.

 

Η αρκούδα με περισσή χαλαρότητα κινήθηκε στο χώρο για περίπου 35 λεπτά, κατευθυνόμενη τελικά στο ψυγείο της κουζίνας όπου με αξιοθαύμαστη ευκολία άνοιξε την κατάψυξη και πήρε τα κατεψυγμένα λαζάνια.

Όμως, προκειμένου να απολαύσει ανενόχλητη την αμυλούχα λεία της και να μην την πιάσουν στα πράσσα, πάτησε πάνω στην πόρτα του καταψύκτη και βγήκε από το παράθυρο του σπιτιού.

Η επίσκεψή της δεν είχε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το άρθρο Αρκούδα περιφέρεται επί μισή ώρα σε σπίτι- Παίρνει λαζάνια από το ψυγείο και φεύγει εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/11/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.