Ασύλληπτες εικόνες στο λιμάνι της Τήνου: Επιβάτες επιβιβάζονται ξυπόλητοι στο πλοίο λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο λιμάνι της Τήνου.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Π» προκαλούν σοβαρά προβλήματα και στα νησιά των Κυκλάδων. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο, δημιουργούν κυρίως προβλήματα στην ακτοπλοΐα. Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα νησιά μας, σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα των ελληνικών λιμανιών.

Σε πολλά λιμάνια, οι καπετάνιοι δυσκολεύονται να δέσουν, ενώ, σε άλλα λιμάνια, όπως της Τήνου, οι επιβάτες και το πλήρωμα δίνουν «μάχη» να μη βραχούν ολόκληροι, αφού τα νερά δημιουργούν λιμνοθάλασσα στη στεριά.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι (04/11) και ενώ έπνεαν άνεμοι 8 μποφόρ, κατά την αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών, δημιουργήθηκαν απίστευτες εικόνες, με ορισμένους επιβάτες να βγάζουν τα παπούτσια τους και να μένουν ξυπόλητοι και κάποιοι άλλοι να φορούν σακούλες για να μη βραχούν.

Δείτε βίντεο

Το άρθρο Ασύλληπτες εικόνες στο λιμάνι της Τήνου: Επιβάτες επιβιβάζονται ξυπόλητοι στο πλοίο λόγω κακοκαιρίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 04/11/2023 ώρα 9:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.