Αυτοδίδακτος και ταλαντούχος: Ο 8χρονος Νικόλας από την Κοζάνη παίζει πιάνο και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό

Αυτοδίδακτος και ταλαντούχος: Ο 8χρονος Νικόλας από την Κοζάνη παίζει πιάνο και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό

Ο Νικόλας είναι μόλις 8 ετών και κατάγεται από τα Πετρανά Κοζάνης. Η μεγάλη αγάπη του Νικόλα είναι να παίζει πιάνο. Όπως διαβάζουμε στη ιστοσελίδα kozanilife, ένας 8χρονος από την Κοζάνη είναι αυτοδίδακτος πιανίστας.

Από τη βρεφική του κιόλας ηλικία εκδήλωσε την αγάπη του για τη μουσική, αφού, ό,τι έβρισκε μπροστά του, το μετέτρεπε σε μουσικό όργανο.

Σε ηλικία μόλις 2 ετών, ο μικρός Νικόλας έπαιζε βιολί, κιθάρα, ενώ το πιάνο, στη συνέχεια, φαίνεται να «έκλεψε» την καρδιά του μικρού σολίστα.

Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Νικόλας είναι αυτοδίδακτος και αυτό αποτέλεσε έναν σημαντικό λόγο για τους γονείς του να τον γράψουν στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

Ο μικρός ταλαντούχος ονειρεύεται, όπως κάθε παιδί, να βρεθεί, μια μέρα, ανάμεσα στους καλύτερους πιανίστες του κόσμου.

Ο Νικόλας, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει όλα τα εφόδια για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

 

Το άρθρο Αυτοδίδακτος και ταλαντούχος: Ο 8χρονος Νικόλας από την Κοζάνη παίζει πιάνο και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/11/2023 ώρα 3:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.